logo jambon

Escape Rooms

MOBIELE ESCAPE ROOM – ESCAPE ROOM OP LOCATIE

Ciao Amici! Een escape room op jouw eigen locatie voor 8 tot 800 personen is tegenwoordig mogelijk! Ons thema is de Italiaanse maffia mét een real life gijzeling door een acteur. Door een bendelid van de maffia met bivakmuts worden jullie overvallen en gegijzeld in jouw eigen ruimte. Niet vastgebonden natuurlijk, al is dit op aanvraag wel mogelijk. Zoals alles mogelijk is bij Uitjesbazen ;-). Lukt het jullie om binnen de tijd aan 1.000.000 euro contant te komen, dan worden jullie vrijgelaten! Ontsnappen lukt alleen door goede samenwerking, hierdoor is deze escape room ook nog eens uiterst geschikt als teambuildingsactiviteit!

 • Een escape room ontwikkeld door de organisatoren van het NK Escape Rooms
 • We kunnen 100 escape rooms tegelijkertijd of na elkaar opbouwen
 • Een echte strijd is mogelijk doordat iedereen dezelfde escape room induikt!
 • Escape room kan in (bijna) iedere ruimte worden opgebouwd
 • Real life gijzeling in jouw eigen ruimte

 

ESCAPE ROOM OP JOUW LOCATIE – HET UITJE

Vooraf hebben we alles al doorgenomen, zodat we precies weten hoe we de ruimte(s) om kunnen bouwen tot escape room. Onze begeleiding is vervolgens ruim op tijd aanwezig om onopvallend de ruimtes om te toveren tot escape room. Vervolgens betreed je met de groep de ruimte en heb je nog totaal geen idee wat er gaat gebeuren. Tot dan opeens de spannende Italiaanse muziek wordt gestart. De ruimte vol staat met rook. En er een overvaller met bivakmuts binnen komt vallen. Jullie zijn gegijzeld en moeten alles inleveren. Afgetapte telefoongesprekken helpen jullie vervolgens enigszins op weg om uit de problemen te blijven. Buona Fortuna! (oftewel: veel succes!)

 

MOBIELE ESCAPE ROOM – ESCAPE

Jullie zullen veel puzzels, raadsels, kluisjes, cryptogrammen etc. op moeten lossen. Als je wil ontsnappen aan de Italiaanse maffia tenminste. Leer elkaar kennen in stresssituaties en leer elkaar vertrouwen. Samenwerken is essentieel. De tijd tikt door. En de maffia kent geen genade. Kunnen jullie de juiste taken onderverdelen? Locked up in your own room. Leer elkaar écht kennen en ontsnap binnen een uur uit de jullie zo welbekende kamer. Licht uit, rook aan. No escape.

 

ESCAPE DINER

Een escape room gecombineerd met een diner. Klinkt goed en lekker als je het ons vraagt. Dus dat hebben wij samengevoegd tot een nieuwe game. Kluizen, kisten, raadsels, codes, alles komt voorbij tijdens dit spel aan tafel. In teams ga je de strijd aan tegen de klok én tegen elkaar. En ondertussen kun je ook nog eens genieten van een heerlijk diner. Samenwerking zorgt ervoor dat jullie het eerste weten te ontsnappen uit deze escape room aan tafel. Wij hebben de escape games uit de escape room gehaald. Zoeken naar deze games hoeft dus niet, deze liggen bij jullie op tafel!

 • Escape room die relaxed en zittend is te spelen.
 • Let op: jullie krijgen wel genoeg zweetdruppels..;-)
 • Niet zomaar puzzels, maar echt uitdagende en gevarieerde games
 • Voor, tijdens of na een diner te spelen

Vooraf hebben we samen al alles afgestemd omtrent de activiteit en de locatie waar jullie het Escape Diner gaan spelen. Jullie worden opgewacht op de locatie waar jullie een heerlijke en spannende avond tegemoet gaan. Wij proberen het spel en het eten altijd zoveel mogelijk te scheiden. Dus jullie spelen het spel voor of na het diner of lekker tussen de gangen door. Zo kunnen jullie je op beide 100% concentreren, wat wel zo handig is. Vervolgens worden de teams ingedeeld en kan de strijd écht los barsten.

Het Escape Dinner is uitermate geschikt als teambuilding activiteit. Door de spanning, het oplossen van raadsels, puzzels en verschillende cryptogrammen is samenwerking een prioriteit!De klok tikt als nooit tevoren. Zijn jullie stressbestendig, weten jullie de juiste taken te verdelen en samen te werken als één team?!

MOORDDINER

Je hebt zin in een heerlijk diner. Gezellig tafelen met vrienden, collega’s of familie. Een 3-gangen diner. Wijntje erbij, biertje erbij. Een en al gezelligheid? Dat kan uiteraard. Maar niets is wat het lijkt! Tussen de gangen door komt onze rechercheur op de proppen. En niet voor een parkeerboete. Maar voor een wel heel vreemde moordzaak. Ons moorddiner sleept jullie mee in een verhaal, waarbij de hele groep betrokken is. Het is niet ieder voor zich. Nee. Het wordt in teams gespeeld. Denk goed na, analyseer vreemde scenario’s en probeer de zaak op te lossen, voordat het dessert geserveerd wordt!

 • Professionele rechercheur / uitjesbaas
 • Moordzaak op maat voor jullie groepsaantal. Iedereen is actief betrokken.
 • Heerlijk diner in combinatie met meeslepende activiteit
 • Spannende activiteit waarbij teamwork een vereiste is
 • Lachen? Ja dat gebeurt zeer zeker!

 

Voor het diner, na het diner of tussen de gangen door gaan jullie deze moord oplossen. Tot dat de onderste steen boven water is. Wij maken eerst aan iedereen duidelijk wat er is gebeurd. En vanaf dan is het ieder voor zich. Speel slim, speel met je medespelers, maar ben ook listig. Gebruik je meesterbrein, maar houd de belangrijkste informatie voor jezelf. Denk als Sherlock Holmes en houdt iedereen in de gaten. Ieder gesprek kan informatie bevatten die gebruikt kan worden om de moord op te lossen.

WIE IS DE RAT DINER

Probeer de Rat aan tafel zo snel mogelijk te ontdekken in deze spannende diner game. Onder andere puzzels, raadsels en sabotageacties zullen aan bot komen in dit zenuwslopende Wie is de Rat diner. Onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner is het aan jullie de taak om zo snel mogelijk de rat aan tafel te ontmaskeren. Natuurlijk zal gezelligheid niet ontbreken, sterker nog: wie is de rat aan tafel zal ervoor zorgen dat er geen seconde stilte is aan tafel. Speel slim als team en ontmasker de rat zo snel mogelijk zodat hij zo weinig mogelijk ‘rat-acties’ uit kan voeren. Welk team ontmaskert de rat het snelste en wordt de winnaar van dit zenuwslopende Wie is de Rat Diner?

 • Ga in teams de strijd aan en ontmasker de rat aan tafel
 • Wie is de beste en slimste Rat?
 • Wie is de Mol maar dan aan tafel
 • Wordt gespeeld in een restaurant naar keuze
 • Meerdere stemrondes om de Rat te achterhalen
 • Gezellige strijd tijdens het diner waarbij je continu op je hoede bent voor de Rat!

Op de door jullie gekozen locatie worden jullie ontvangen door de onze eigen Rik van de Westelaken. Onder het genot van een drankje zal de spelleider het spel aan jullie uitleggen. Teams worden gevormd. Vanaf nu zal er door iedereen goed opgelet moeten worden. De rat heeft inmiddels te horen gekregen dat hij of zij de rat is… Natuurlijk in het geheim! De vragen, puzzels en raadsels volgen elkaar in rap tempo op. Geen zorgen: er is ook genoeg tijd om van het 3-gangen diner te genieten. Het spel wordt gespeeld tussen de gangen van het diner door.

Nu boeken