logo jambon

Jambon Musica – Sixty Five

N

Borrelen? Wij hebben de geschikte zaal voor u!

N

Bij ons wordt de sfeer gezet met goede live muziek!

N

Lekker geborreld? U kunt bij ons ook overnachten!

We gaan ons nu klaar maken voor de volgende Musica op Zondag 13 november. Zet deze dag vast in uw agenda. We gaan er weer een gezellige middag van maken met de Udense Band Sixty Five. 

Sixtyfive is een groep die muziek brengt met een hoog petticoat gehalte. Grotendeels nummers uit de jaren vijftig, zestig en zeventig. De band speelt repertoire van grote namen uit die jaren o.a. Cliff Richard & The Shadows, Chuck Berry, The Ventures, Elvis en The Stones. Ook Indo rock staat op het repertoire.

Deze viermans formatie bestaat uit: Wally, Tiny, Ad en Ton. Met deze band is het altijd een geslaagde middag. De zaal is open vanaf 15:30 en de muziek begint om 16:00! U bent er toch ook bij?

Locatie: De zaal van Jambon

 

Vragen of opmerkingen?

Lieve Vrouwenplein 15

5401 AS Uden

E-mail: uden@jambon.nl

Telefoon: 0413 33 25 34

Dinsdag t/m Zondag geopend van

16:30 uur tot 22:00 uur.

Waarvoor is onze zaal o.a. geschikt?

PRIVATE DININGROOM

Sfeervolle en intieme ruimte voor diners, walking diners, recepties en kleine feestjes. Ruimte geschikt tot 50 personen.

GROTE ZAAL

Geschikt voor grote gezelschappen voor het vieren van een Bruiloft, verjaardagsfeest, personeelsfeest en recepties. ruimte geschikt tot maximaal 120 personen. Meer informatie over onze zaal.

CONDOLEANCES / KOFFIETAFELS

Ook voor samenzijn na een uitvaart kunnen wij iets voor u betekenen. Het is ook mogelijk om Koffietafel mogelijkheden toe te voegen.