logo jambon

Jambon gaat met vuur spelen!

N

Borrelen? Wij hebben de geschikte zaal voor u!

N

Bij ons wordt de sfeer gezet met goede live muziek!

N

Lekker geborreld? U kunt bij ons ook overnachten!

Wie Jambon een beetje kent, weet dat wij er alles aan doen om onze gasten een avond vol heerlijke verrassingen te bezorgen. In sfeer, in smaak en in specials. Hoe we dat elke avond weer doen, is natuurlijk het geheim van de chef. Een klein geheim willen we wel alvast met jullie delen: er staat je in het nieuwe jaar een heel grote verrassing te wachten. Eentje die al je zintuigen gaat prikkelen. Jambon gaat namelijk spelen met vuur!

Wat dit “spelen met vuur” precies betekent, blijft nog wel even ons geheim. We zijn al een hele tijd achter de schermen aan het werk aan deze zinnenprikkelende verrassing. En we zijn er zeker van dat al onze gasten, ook jij, er heel blij van zullen worden. Natuurlijk blijft Jambon wel gewoon Jambon; de lekkerste en gezelligste huiskamer van Uden.

Omdat we snappen dat we jullie nu wel heel nieuwsgierig hebben gemaakt geven we alvast een paar kleine hints:

Tip 1: Wij zetten de keuken in vuur en vlam

Tip 2: Daar hoort een nieuwe warme jas bij

Tip 3: Het wordt nog meer samen genieten

Houd je culinaire nieuwsgierigheid nog heel even vast, het nieuwe jaar is dichterbij dan je denk. We branden van verlangen om het jullie te vertellen. Dus volg ons op de voet, want de komende tijd volgen er meer updates over de spannende ontwikkelingen bij Jambon.

Wij gaan spelen met vuur

Wij gaan spelen met vuur

 

Vragen of opmerkingen?

Lieve Vrouwenplein 15

5401 AS Uden

E-mail: uden@jambon.nl

Telefoon: 0413 33 25 34

Dinsdag t/m Zondag geopend van

16:30 uur tot 22:00 uur.

Waarvoor is onze zaal o.a. geschikt?

PRIVATE DININGROOM

Sfeervolle en intieme ruimte voor diners, walking diners, recepties en kleine feestjes. Ruimte geschikt tot 50 personen.

GROTE ZAAL

Geschikt voor grote gezelschappen voor het vieren van een Bruiloft, verjaardagsfeest, personeelsfeest en recepties. ruimte geschikt tot maximaal 120 personen. Meer informatie over onze zaal.

CONDOLEANCES / KOFFIETAFELS

Ook voor samenzijn na een uitvaart kunnen wij iets voor u betekenen. Het is ook mogelijk om Koffietafel mogelijkheden toe te voegen.