logo jambon

Jambon Wildavond 4 november

N

Borrelen? Wij hebben de geschikte zaal voor u!

N

Bij ons wordt de sfeer gezet met goede live muziek!

N

Lekker geborreld? U kunt bij ons ook overnachten!

Ben jij er ook weer bij? Zaterdag 4 november staat de jaarlijkse wildavond weer op de planning bij Jambon!

Wat kun je verwachten? Een met zorg door onze chefs samengesteld viergangenmenu met het lekkerste wild passend bij het seizoen. En dit alles voor een scherpe prijs van €45,00 per persoon.

Daarnaast heeft onze bediening zich gebogen over de juiste begeleiding van de gerechten. We hebben schitterende wijnen geselecteerd, die je per glas of per fles kunt bestellen (begeleidende wijnen zijn niet inbegrepen in de prijs).

Mocht je geen fan zijn van wijn, dan hebben we natuurlijk ook genoeg andere lekkere dranken beschikbaar! Het volledige menu volgt binnenkort, maar om je alvast in de stemming te brengen kunnen we verklappen dat ons befaamde broodje pulled wild zeker op het menu zal staan. De rest houden we nog even geheim.

Mis deze culinaire belevenis niet en reserveer nu jouw plek via de reserveringsmodule rechtsonder op onze homepage. We kijken er naar uit om je te verwelkomen op onze jaarlijkse Wildavond op zaterdag 4 november!

Vragen of opmerkingen?

Lieve Vrouwenplein 15

5401 AS Uden

E-mail: uden@jambon.nl

Telefoon: 0413 33 25 34

Dinsdag t/m Zondag geopend van

16:30 uur tot 22:00 uur.

Waarvoor is onze zaal o.a. geschikt?

PRIVATE DININGROOM

Sfeervolle en intieme ruimte voor diners, walking diners, recepties en kleine feestjes. Ruimte geschikt tot 50 personen.

GROTE ZAAL

Geschikt voor grote gezelschappen voor het vieren van een Bruiloft, verjaardagsfeest, personeelsfeest en recepties. ruimte geschikt tot maximaal 120 personen. Meer informatie over onze zaal.

CONDOLEANCES / KOFFIETAFELS

Ook voor samenzijn na een uitvaart kunnen wij iets voor u betekenen. Het is ook mogelijk om Koffietafel mogelijkheden toe te voegen.