Gezellige horecagelegenheid in Uden

Home | Activiteiten | Jambon gaat met vuur spelen

Wie Jambon een beetje kent, weet dat wij er alles aan doen om onze gasten een avond vol heerlijke verrassingen te bezorgen. In sfeer, in smaak en in specials. Hoe we dat elke avond weer doen, is natuurlijk het geheim van de chef. Een klein geheim willen we wel alvast met jullie delen: er staat je in het nieuwe jaar een heel grote verrassing te wachten. Eentje die al je zintuigen gaat prikkelen. Jambon gaat namelijk spelen met vuur!

Wat dit “spelen met vuur” precies betekent, blijft nog wel even ons geheim. We zijn al een hele tijd achter de schermen aan het werk aan deze zinnenprikkelende verrassing. En we zijn er zeker van dat al onze gasten, ook jij, er heel blij van zullen worden. Natuurlijk blijft Jambon wel gewoon Jambon; de lekkerste en gezelligste huiskamer van Uden.

Omdat we snappen dat we jullie nu wel heel nieuwsgierig hebben gemaakt geven we alvast een paar kleine hints:

Tip 1: Wij zetten de keuken in vuur en vlam
Tip 2: Daar hoort een nieuwe warme jas bij
Tip 3: Het wordt nog meer samen genieten

Houd je culinaire nieuwsgierigheid nog heel even vast, het nieuwe jaar is dichterbij dan je denk. We branden van verlangen om het jullie te vertellen. Dus volg ons op de voet, want de komende tijd volgen er meer updates over de spannende ontwikkelingen bij Jambon.

  • Vinkje Kom gezellig borrelen
  • Vinkje Geniet van live muziek
  • Vinkje Overnachten is ook mogelijk

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

GRILL Jambon