Zaal in Uden

Home | Zaal Uden

Ben je op zoek naar een zaal in Uden om een onvergetelijk feest te geven? Misschien ben je binnenkort jarig of organiseer je een jubileum. In beide gevallen kun je een zaal huren bij Jambon. Wij beschikken over zalen die zowel geschikt zijn voor kleine en middelgrote als grote gezelschappen.

  • Vinkje Kom gezellig borrelen
  • Vinkje Geniet van live muziek
  • Vinkje Overnachten is ook mogelijk

Restaurant

Als je voor je etentje een restaurant zoekt dat gerechten uit de Franse keuken serveert, kom je naar Jambon in Uden.

Hotel

Bij hotel-restaurant Jambon bieden wij een heerlijke overnachting aan in het mooie Uden.

Feestzaal

Met het warme en sfeervolle interieur van de feestzaal en de bijzondere gastvrijheid beleef je een onvergetelijke avond

Een sfeervolle zaal voor kleine, middelgrote en grote gezelschappen

Voor middelgrote en grote gezelschappen tot 130 personen kun je bij ons een sfeervol ingerichte zaal met een eigen bar huren. Perfect voor een personeelsfeest met je collega’s, huwelijksfeesten of andere grote gelegenheden. Uiteraard bieden we ook een oplossing aan voor kleinere groepen. De private diningroom is een ruimte die geschikt is voor ongeveer 50 personen. Deze zaal is ideaal om te huren als je iets te vieren hebt met een intiem gezelschap. Wij adviseren je indien gewenst graag over onze zalen.

De voordelen van onze zaalverhuur

Je wilt jezelf en uiteraard je gasten een geweldige avond bezorgen door een zaal te huren. Jambon heeft al zorg mogen dragen voor veel geslaagde feesten en partijen in onze feestzaal in Uden. Dit omdat het feest volledig wordt aangepast aan jouw wensen. Wanneer je gebruikmaakt van zaalverhuur, kies je bijvoorbeeld uit diverse arrangementen. Uiteraard bespreken wij ook graag je eigen ideeën voor het feest.

Ontvang meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de zaalverhuur? Neem contact op met een van onze medewerkers om een zaal te huren door te bellen naar 0413 33 25 34. Wij horen graag je wensen en helpen je om deze te realiseren. Bezorg jij je gezelschap binnenkort ook een fantastische avond met onze zaalverhuur?

GRILL Jambon