Personeelsfeest in Uden

Home | Personeelsfeest Uden

Organiseer jij binnenkort een personeelsfeest in Uden? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Jambon. Onze sfeervolle zaal in combinatie met onze gastvrijheid zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke avond voor jou en je collega’s. Bespreek je wensen met een van onze medewerkers en organiseer het personeelsfeest van het jaar!

  • Vinkje Kom gezellig borrelen
  • Vinkje Geniet van live muziek
  • Vinkje Overnachten is ook mogelijk

Restaurant

Als je voor je etentje een restaurant zoekt dat gerechten uit de Franse keuken serveert, kom je naar Jambon in Uden.

Hotel

Bij hotel-restaurant Jambon bieden wij een heerlijke overnachting aan in het mooie Uden.

Feestzaal

Met het warme en sfeervolle interieur van de feestzaal en de bijzondere gastvrijheid beleef je een onvergetelijke avond

Diverse zalen voor je personeelsfeest

Wanneer je een personeelsfeest organiseert, is het natuurlijk eerst je taak om een geschikte locatie te vinden. Je hoeft niet verder te zoeken! Wij beschikken over een sfeervol ingerichte zaalaccommodatie die geschikt is voor gezelschappen tot 130 personen. Ben je op zoek naar iets dat meer intiem is? Kies dan voor onze private diningroom. Deze biedt plaats voor ongeveer 50 personen.

Geheel aangepast aan je wensen

Een personeelsfeest dat volledig voldoet aan je wensen; dat is wat je kunt verwachten als je gebruikmaakt van onze zaal. We gaan graag met je in gesprek, zodat we precies weten waar je personeelsfeest en feestzaal aan moet voldoen. Speciaal voor jou hebben we een partybrochure gemaakt waar je alvast wat inspiratie op kunt doen. Wil je er meteen een volledig weekend van maken? Overnacht dan in onze sfeervol ingerichte hotelkamers.

Vraag meer informatie aan

Wil jij ook een onvergetelijk personeelsfeest geven en wens je meer informatie te ontvangen over ons zaalverhuur? Of wil je je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Neem contact met ons op door te bellen naar 0413 33 25 34. Wij staan je graag te woord!

GRILL Jambon