Groepsdiner

Home | Groepsdiner

Voor jouw groepsdiner wil je natuurlijk een gezellige locatie waar je heerlijk kunt eten. Bij Jambon in Uden bieden wij het allebei aan. Door jouw groepsetentje bij ons te houden, kan je uitkijken naar een gezellige avond. Het is onze missie om jou en je gezelschap van een zorgeloze avond te laten genieten. Lees hier hoe wij uit eten met een grote groep heel makkelijk voor je maken!

  • Vinkje Kom gezellig borrelen
  • Vinkje Geniet van live muziek
  • Vinkje Overnachten is ook mogelijk

Restaurant

Als je voor je etentje een restaurant zoekt dat gerechten uit de Franse keuken serveert, kom je naar Jambon in Uden.

Hotel

Bij hotel-restaurant Jambon bieden wij een heerlijke overnachting aan in het mooie Uden.

Feestzaal

Met het warme en sfeervolle interieur van de feestzaal en de bijzondere gastvrijheid beleef je een onvergetelijke avond

Een gezellig groepsdiner

Uit eten gaan met een grote groep is bij ons heel eenvoudig te regelen. Of je nu een groepsetentje met familie voor ogen hebt of een groepsdiner met je personeel of collega’s; wij staan paraat voor alle mogelijke combinaties. Wil je voor een bedrijfsetentje of een andere gelegenheid een groot gezelschap uitnodigen? Dan is het ook mogelijk om onze mooie zaal te huren. Voor een groepsetentje van een kleiner gezelschap stellen wij graag onze private diningroom beschikbaar. Deze kleinere ruimte is zeer geschikt voor een intiem en sfeervol groepsdiner.

Een menu voor iedereen

Als je met een grote groep uit eten gaat, hoef je je bij ons geen zorgen te maken over een gebrek aan opties. Op ons menu vind je namelijk vele verschillende grillgerechten. Je kiest voor je groepsetentje uit heerlijke vlees- en visgerechten, maar ook uit diverse vegetarische opties. De gegrilde maaltijden zijn een combinatie van het beste uit de Italiaanse en Franse keuken. Uit eten met een grote groep is nog nooit zo lekker geweest!

Regel bij ons jouw groepsetentje

Is er een personeels- of een familiediner in aantocht? Bij Jambon staan we klaar voor een groepsdiner met zowel kleine gezelschappen als grote groepen. Wij luisteren daarbij graag naar jouw wensen en eisen. Zo staan wij klaar om jouw groep zorgeloos te laten genieten. Reserveer makkelijk online of door te bellen naar 0413 33 25 34.

GRILL Jambon