Feestzaal

Home | Feestzaal

LOCATIE VOOR JE FEEST

Sfeervolle feestzaal huren

Met het warme en sfeervolle interieur van de feestzaal en de bijzondere gastvrijheid in het restaurant van Jambon in Uden beleef je een onvergetelijke avond. In deze inspirerende ambiance zullen wij zorgdragen voor een fantastische avond voor jouw gezelschap. Zo kies je bij ons uit diverse arrangementen, maar luisteren wij ook graag naar jouw ideeën.

Waarvoor kun je onze feestzaal huren?

Onze zaal is uitermate geschikt voor o.a.:

  • Bedrijfsfeestjes
  • Bruiloften
  • (Verjaardags)feestjes
  • Om iets te vieren
  • Koffietafels
  • Recepties
  • (Bedrijfs)presentaties
  • Reunie

Voor grote en kleine gezelschappen

Met hoeveel personen wil jij gebruikmaken van onze feestzaal met restaurant? Onze sfeervol ingerichte zaalaccommodatie voor zaalverhuur nabij Oss met eigen bar biedt plaats aan grote en middelgrote gezelschappen tot 130 personen. Er is zelfs gelegenheid voor live muziek. Voor kleinere gezelschappen hebben wij onze private diningroom. Deze intieme ruimte biedt plaats aan ongeveer 50 personen. Onze private diningroom is de ideale ruimte voor het geven van een kleine receptie, brunches, diners en walking diners.

 

Kies uit diverse arrangementen

Bij onze horecagelegenheid hebben we speciaal voor jou meerdere arrangementen beschikbaar. Zo kies je bijvoorbeeld voor een drankarrangement voor vijf uur. Indien gewenst, hebben we ook feestavond-arrangementen inclusief dranken en wat lekkere hapjes. Ook koude en warme buffetten behoren tot de mogelijkheden bij onze zaalverhuur nabij Veghel! Wij horen graag van je hoe jouw perfecte feest eruitziet.

Vraag naar de mogelijkheden

Jambon Uden verzorgt uw feesten en partijen geheel naar uw wens. Wij hebben deze brochure met zorg samengesteld. Heeft u echter ideeën die u niet bent tegengekomen, laat het ons weten en wij kijken of we deze waar kunnen maken.

Ons restaurant met feestzaal is de ideale locatie voor jouw partij. We ontvangen zowel grote als kleine gezelschappen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor onze feestzaal met restaurant? Of wil je meer weten over de arrangementen die we aanbieden? Je bereikt ons door te bellen naar 0413 33 25 34. Wij staan je graag te woord en voorzien je van alle nodige informatie over onze zalen.

GRILL Jambon