Gezellige horecagelegenheid in Uden

Home | Horecagelegenheid Uden
Bij Jambon, onze horecagelegenheid in Uden, profiteer je zeker van een heerlijke avond, ongeacht de gelegenheid. Je kunt langskomen om te komen dineren, maar het is bij ons ook mogelijk om een feest te organiseren in onze zaal. Ook hebben we enkele slaapkamers beschikbaar voor een comfortabel verblijf.

  • Vinkje Kom gezellig borrelen
  • Vinkje Geniet van live muziek
  • Vinkje Overnachten is ook mogelijk

Restaurant

Als je voor je etentje een restaurant zoekt dat gerechten uit de Franse keuken serveert, kom je naar Jambon in Uden.

Hotel

Bij hotel-restaurant Jambon bieden wij een heerlijke overnachting aan in het mooie Uden.

Feestzaal

Met het warme en sfeervolle interieur van de feestzaal en de bijzondere gastvrijheid beleef je een onvergetelijke avond

De mogelijkheden bij onze veelzijdige horecagelegenheid

Voor een leuke avond kom je naar onze veelzijdige horecagelegenheid. Wij bieden verschillende dienstverleningen aan waar je gebruik van kunt maken. Zo geniet je bijvoorbeeld van de heerlijkste, vers bereide gerechten in ons restaurant. Je vindt zeker iets naar jouw smaak. Als je een weekendje of dagje weg wilt, zijn wij ook een geschikte locatie om te overnachten. Ons hotel-restaurant met comfortabele kamers ligt namelijk op korte afstand van diverse activiteiten. Wil je een partij of evenement organiseren? Vraag dan naar de mogelijkheden om een zaal te huren bij onze horecagelegenheid. Wat je plan ook is, wij geven je graag een onvergetelijke ervaring.

Maak gebruik van onze faciliteiten​

Voor een avondje heerlijk dineren kom je naar onze horecagelegenheid. Op ons menu vind je zeker iets naar jouw smaak. Ook voor een ontspannen overnachting of het organiseren van een leuke partij zijn wij je graag van dienst. Kies de dienst waar je gebruik van wilt maken en laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. Bel hiervoor naar 0413 33 25 34.

GRILL Jambon