Bedrijfsetentje

Home | Bedrijfsetentje

Op je bedrijfsetentje wil je graag jouw collega’s op een andere manier leren kennen. Je zit daarbij graag in een gezellig restaurant waar je heerlijk kan eten. Misschien wil je meer privacy voor je bedrijfsdiner of vind je het fijn om in een gemoedelijke ruimte plaats te nemen. Bij Jambon in Uden zijn beide opties mogelijk. Tussen onze selectie aan smakelijke grillgerechten vindt iedere aanwezige op het bedrijfsetentje wel iets lekkers.

  • Vinkje Kom gezellig borrelen
  • Vinkje Geniet van live muziek
  • Vinkje Overnachten is ook mogelijk

Restaurant

Als je voor je etentje een restaurant zoekt dat gerechten uit de Franse keuken serveert, kom je naar Jambon in Uden.

Hotel

Bij hotel-restaurant Jambon bieden wij een heerlijke overnachting aan in het mooie Uden.

Feestzaal

Met het warme en sfeervolle interieur van de feestzaal en de bijzondere gastvrijheid beleef je een onvergetelijke avond

Een bedrijfsetentje op jouw manier

Of je nu een grootschaliger bedrijfsdiner of een knus bedrijfsetentje organiseert; ons restaurant kan beide accommoderen. Voor een groot personeelsfeest van tot 130 personen kun je een zaal boeken. Als je 50 personen of minder uitnodigt voor een groepsdiner, kies je voor onze private diningroom. Wij luisteren hierbij natuurlijk graag naar jouw wensen om er een geslaagde avond van te maken!

Iedereen tevreden met ons keuzemenu

Onze gegrilde gerechten zijn geïnspireerd door het dorp Claviere, een dorp op de grens van Italië en Frankrijk. De combinatie van deze keukens resulteerde in eigenzinnige smaakcombinaties die je tijdens je bedrijfsetentje bij ons zelf kunt ervaren. Je kiest op ons menu uit grillspecialiteiten met vis, vlees of vegetarische opties.

Organiseer je bedrijfsdiner bij ons

Heb je zin om je collega’s te verwennen met een gezellig bedrijfsetentje? Vertrouw dan op ons enthousiaste team. Geef ons de kans om jullie een zorgeloze avond te bezorgen. Of je nu tafels reserveert in het restaurant of voor een zaal kiest, je geniet gegarandeerd van een uitstekend bedrijfsdiner. Laat ons je reservatiewensen weten door te bellen naar 0413 33 25 34.

GRILL Jambon