Hotel-restaurant in Uden

Home | Hotel-restaurant Uden

Comfortabel overnachten en culinair genieten in een gastvrije omgeving.

Ons hotel beschikt over 7 comfortabele kamers en is gevestigd in het centrum van Uden. Iedere kamer is uitgerust met een kitchenette, waardoor je verblijf helemaal naar eigen wens kunt inrichten. Verder kunt u gebruik maken van het gezamenlijke dakterras. U kunt genieten van een heerlijk diner in onze grillspot en de volgende morgen kunnen wij naar wens een heerlijk ontbijt voor u serveren.

Uden is centraal gelegen in de driehoek ś Hertogenbosch, Eindhoven en Nijmegen, Waardoor ook een bezoek aan deze steden ook goed te doen is. In Uden zelf kunt u genieten van een ruim aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Ook voor cultuur liefhebbers hebben wij het mooi Krona museum en voor de natuurlijk liefhebbers diverse wandelgebieden.

Zo kunt u van heel uw verblijf een top verblijf maken.

Bij hotel-restaurant Jambon bieden wij een heerlijke overnachting aan in het mooie Uden. Bij ons restaurant ben je altijd zeker van gezellig genieten van een heerlijke maaltijd, en in de fijne kamers van ons hotel is een rustige overnachting gegarandeerd. Kom daarom gezellig overnachten bij ons hotel als je nog een plek zoekt voor een ontspannen hotelovernachting.

  • Vinkje Kom gezellig borrelen
  • Vinkje Geniet van live muziek
  • Vinkje Overnachten is ook mogelijk

Restaurant

Als je voor je etentje een restaurant zoekt dat gerechten uit de Franse keuken serveert, kom je naar Jambon in Uden.

Hotel

Bij hotel-restaurant Jambon bieden wij een heerlijke overnachting aan in het mooie Uden.

Feestzaal

Met het warme en sfeervolle interieur van de feestzaal en de bijzondere gastvrijheid beleef je een onvergetelijke avond

Bij ons hotel-restaurant kom je voor een diner plus overnachting

Ons hotel-restaurant ligt aan het Lieve Vrouwenplein, dat genoeg winkels en andere activiteiten aanbiedt voor een leuk uitstapje. De magnifieke Sint Petruskerk, theater Markant en de bioscoop zijn enkele mogelijkheden in de buurt die je voor of na je hotelovernachting kunt ontdekken. Na je uitstap kun je overnachten in onze horecagelegenheid. Je kunt voorafgaand aan je hotelovernachting uiteraard ook gezellig uit eten gaan bij de eetgelegenheid van ons hotel. Daar geniet je van de heerlijkste specialiteiten van de grill.

Je profiteert van diverse faciliteiten

De kamers zijn voorzien van alle nodige faciliteiten voor een ontspannen hotelovernachting. Als gast van ons hotel-restaurant profiteer je bijvoorbeeld van een eigen compacte keuken. Ook heb je een ruime badkamer en een televisie- en internetverbinding tot je beschikking wanneer je bij ons komt overnachten.

Bel ons en reserveer je tafel of kamer

Zoek jij nog een fijn hotel-restaurant waar je kunt overnachten voor jouw uitstap? Geef ons de kans om jou en jouw gezelschap kostelijk te verwennen met een hotelovernachting in een uitstekende hotelkamer. Voor vragen of een reservering van een tafel of kamer bel je naar 0413 33 25 34. We zien je binnenkort graag voor een gezellig verblijf tijdens een overnachting in ons hotel!

GRILL Jambon