Nieuws

Home | Nieuws

Het laatste nieuws van The Grill Spot

Jambon The Grill Spot is dé plek in Uden waar smaak en sfeer samenkomen. Op onze nieuwspagina vind je dan ook alles wat Jambon nog meer te bieden heeft dan een heerlijke kaart. Of u nu een vaste gast bent of ons binnenkort voor het eerst bezoekt, hier vindt je altijd het laatste nieuws over onze heerlijke gerechten, opwindende evenementen en de nieuwste vacatures.

  • Vinkje Kom gezellig borrelen
  • Vinkje Geniet van live muziek
  • Vinkje Overnachten is ook mogelijk

19 April: Jambon Aspergeavond

Wat hebben een perfect gegrilde kalfsmaminha, cheviche van makreel, kwarteleitjes, zoetzure venkel, bieslook, witte chocolade en een krokantje van aardbei met elkaar gemeen? Het zijn net als natuurlijk asperges de ingrediënten de traditionele Jambon Aspergeavond bij Jambon op 19 april.

Voor de liefhebber van het Witte Goud hebben onze chefs deze avond weer een bijzonder 4-gangen aspergemenu samengesteld t.w.v. €57,50. En natuurlijk hebben we ook een aantal heerlijk wijnen uitgekozen die per glas of fles te bestellen zijn. De Aspergeavond van Jambon start vanaf 18:30.

Claim nu alvast jouw spot en kom op 19 april genieten van deze vier exclusieve gangen Hollandse nieuwe…asperges! Reserveer via jambon.nl of bel naar 0413332534. 

Jambon, The Asparagus Spot van Uden!

GRILL Jambon