Nieuws

Home | Nieuws

Het laatste nieuws van The Grill Spot

Jambon The Grill Spot is dé plek in Uden waar smaak en sfeer samenkomen. Op onze nieuwspagina vind je dan ook alles wat Jambon nog meer te bieden heeft dan een heerlijke kaart. Of u nu een vaste gast bent of ons binnenkort voor het eerst bezoekt, hier vindt je altijd het laatste nieuws over onze heerlijke gerechten, opwindende evenementen en de nieuwste vacatures.

  • Vinkje Kom gezellig borrelen
  • Vinkje Geniet van live muziek
  • Vinkje Overnachten is ook mogelijk

Al ruim 4 maanden Jambon, The Grill Spot

Het is nu vier maanden geleden dat Jambon, de deuren opnieuw opende als Jambon, The Grill Spot. Met een verbouwing achter de rug en een vernieuwde kaart heeft deze transformatie sinds eind januari al heel wat gasten positief verrast. Het nieuwe uiterlijk en concept, gericht op grillgerechten, zijn met open armen ontvangen door zowel vaste klanten als nieuwe bezoekers. De verandering in sfeer is niet alleen zichtbaar in het restaurant, maar ook goed voelbaar. The Grill Spot van Uden biedt een positieve ervaring voor iedereen die binnenstapt – van gast tot teamlid.

Warme, huislijke sfeer
De promotie voor Jambon The Grill Spot, zowel online als via posters in Uden, heeft gezorgd voor een toestroom van nieuwsgierige gasten. Dit heeft niet alleen oudere klanten weer teruggebracht, maar ook volledig nieuwe gezichten aangetrokken. De verbouwing en de introductie van het nieuwe grill-concept markeren een nieuw hoofdstuk voor Jambon, mooi op tijd voor het tienjarig bestaan. Eigenaar Remco Krooswijk: ”Het was niet de aanleiding, maar wel een perfect moment om iets fris en nieuws te brengen wat het restaurant extra schwung kon geven. Het was belangrijk dat Jambon die warme, huiselijke sfeer behield, iets wat volgens de vaste gasten zeker is gelukt. En voor mezelf ook”. 

Belevingsmomenten aan tafel
Het team van Jambon The Grill Spot heeft de veranderingen ook positief omarmd. De open ruimte creëert een aangenamere werksfeer en de nieuwe kaart vol grilgerechten biedt de koks heerlijke mogelijkheden. De gasten zijn merkbaar blij met de nieuwe gerechten, wat het werk voor de keuken en de bediening nog leuker maakt. Remco: “Een mooie verandering die bij het team en bij de gasten goed in de smaak valt, zijn de unieke ‘belevingsmomenten’ aan tafel. Het flamberen van gerechten met whisky, het aan tafel fileren van vis, of het overgieten van desserts met warme chocolade. Deze actieve elementen zorgen voor een bijzonder moment tussen de crew, de gasten en de kaart zelf.”

Missie geslaagd, op naar de zomer!
Terugkijkend op de afgelopen vier maanden, is het duidelijk dat de beslissing om Jambon te vernieuwen en om te toveren tot The Grill Spot een succes is. “De positieve ontvangst van het nieuwe concept bevestigt dat de gok om te veranderen de juiste was”, zegt Remco, “nu kijken we lekker vooruit naar de gezellige bandavonden en de zomerse evenementen in Jambon. Het enige wat voorlopig nog op de wensenlijst staat, is de uitbreiding van het team om onze enthousiaste gasten helemaal naar wens te kunnen bedienen, maar dat komt wel goed. Dus ja, we zijn heel erg positief!”

Kom gezellig proeven
Jambon, The Grill Spot bewijst dat vernieuwing en traditie hand in hand kunnen gaan, terwijl het trouw blijft aan de gezelligheid, warmte en gastvrijheid. Wanneer kom jij weer proeven van onze vis, vlees en vega grillgerechten? Je bent altijd van harte welkom bij Jambon!

Remco Jambon
GRILL Jambon