Restaurants in Uden

Home | Restaurants Uden

Bij Jambon delen we de passie van gastvrijheid en eten met jou. We bereiden de lekkerste gerechten, bereid met dagverse ingrediënten.  Onze grillmasters zijn gepassioneerd in het creëren van ambachtelijke gerechten voor jou en bieden je een bijzondere ervaring. Dit voel je in de huiselijke sfeer van ons restaurant, waar iedereen zicht meteen thuis voelt. Onze open keuken geeft gasten de mogelijkheid om te zien hoe hun gerechten worden bereid, terwijl ze genieten van een heerlijk avond uit. Wij zorgen dat een avond uit in ons restaurant, meer is dan alleen lekker eten. Het gaat om het creëren van een ervaring die nog lang bij blijft. Jambon biedt een beleving.      

  • Vinkje Kom gezellig borrelen
  • Vinkje Geniet van live muziek
  • Vinkje Overnachten is ook mogelijk

Restaurant

Bij Jambon beleef je grill. Hier smaakt en ruikt alles naar de Grillspot! 

Hotel

Maak je bezoek aan Uden compleet met een overnachting bij hotel Jambon. En geniet van een heerlijk diner in onze Grillspot.

Feestzaal

Met het warme en sfeervolle interieur van onze feestzaal en de bijzondere gastvrijheid beleef je een onvergetelijke avond. The party Spot!

Bezoek een van de sfeervolste Grillspots 

Wil je een sfeervolle avond beleven in een gezellig grillrestaurant met familie en vrienden? Bezoek dan de Grillspot van Uden.  De warme kleuren in ons restaurant dragen bij aan een fijne sfeer. Onder het genot van een hapje en drankje, zorgt onze vriendelijke en kundige bediening ervoor dat jij het naar je zin hebt als je bij ons uit eten gaat.

Bij Jambon beleef je grill. 

Grillen is een ambacht. Jambon beheerst de grill tot in perfectie. Vlees, vis of vega. Je proeft onze vurige passie en perfectie in ieder gerecht. Gegrild aan tafel, gegarneerd met gezelligheid en geserveerd met de lekkerste wijnen en bieren. In de ideale grillsfeer. Jambon is de grillspot bij uitstek. Je ziet het, je ruikt, je proeft het. Bij Jambon beleef je grill. 

Perfect gegaarde vis, vlees en groenten. Op kolen en vuur, precies zoals koken is bedoeld. De juiste garing van het vlees maakt het zo heerlijk mals. Dan valt vis zo van zijn vel. En het geeft groenten een stevige en sappige bite. En dat allemaal met die onweerstaanbare grillsmaak. Bij Jambon beleef je grill. 

Jambon, The grillspot  

Reserveer direct online

Wil jij langskomen bij de Grillspot van Uden? Reserveer online eenvoudig jouw spot in onze grillspot en geniet van goed gegrild eten. Geef aan wanneer, hoe laat en met hoeveel personen je komt eten. Heb je allergieën of dieetwensen? Laat het onze grillmasters weten en wij zorgen dat er ook voor jou een goed gerecht op tafel komt te staan. Wij hopen je snel terug te zien. Wanneer je op voorhand vragen hebt, bereik je ons via 0413 33 25 34.

GRILL Jambon