Live muziek in Uden

Home | Live muziek in Uden

Iedere eerste zondag van de maand geniet je van live muziek bij Jambon in Uden. Jambon Musica zorgt voor een fijne afsluiter van je weekend. Schuif na afloop aan en proef een van de meest overheerlijke gerechten van onze chefs. Kom jij binnenkort ook bij ons langs?

  • Vinkje Kom gezellig borrelen
  • Vinkje Geniet van live muziek
  • Vinkje Overnachten is ook mogelijk

Restaurant

Als je voor je etentje een restaurant zoekt dat gerechten uit de Franse keuken serveert, kom je naar Jambon in Uden.

Hotel

Bij hotel-restaurant Jambon bieden wij een heerlijke overnachting aan in het mooie Uden.

Feestzaal

Met het warme en sfeervolle interieur van de feestzaal en de bijzondere gastvrijheid beleef je een onvergetelijke avond

Live muziek onder het genot van een hapje en een drankje

Kom lekker borrelen bij ons en geniet ondertussen van sfeervolle live muziek. Je beleeft gegarandeerd een gezellige middag! Van 16.00 uur tot 17.00 uur hoor je de band spelen. Blijf je daarna ook even hangen? Laat je dan verrassen in ons grillrestaurant door onze heerlijke vis- en vleesgerechten. Met onze uitgebreide menukaart zit er altijd iets tussen dat je lekker vindt.

Elke eerste zondag van de maand een ander thema

Jambon Musica werkt met variërende thema’s. Heb je bepaalde ideeën voor een thema die je graag met ons deelt? Laat het ons weten! Wil je zelf een feest geven in onze feestzaal in Uden? Vraag dan om meer informatie over onze zalen. Bespreek de mogelijkheden wanneer je contact met ons opneemt.

Reserveer online

Wil je verzekerd zijn van een tafel na de live muziek van Jambon Musica? Reserveer dan direct online. Laat het ons vooral weten als je allergieën of dieetwensen hebt. Wij zorgen dan dat er ook voor jou een overheerlijk gerecht op tafel komt. Heb je nog vragen of opmerkingen die je direct met onze medewerkers wilt delen? Bel dan naar 0413 33 25 34.

GRILL Jambon