Zaalverhuur in regio Oss

Home | Zaalverhuur Oss

Bezorg je gasten een onvergetelijke avond met zaalverhuur van Jambon in de buurt van Oss. Ben je binnenkort jarig? Zijn jij en je partner 25 jaar getrouwd? Of is er een andere reden om iets te vieren? Wij verzorgen feesten en partijen voor iedere gelegenheid die geheel aansluiten op jouw wensen. Van een intieme brunch tot een groot huwelijksfeest; ontdek snel de mogelijkheden van zaalverhuur bij Jambon.

  • Vinkje Kom gezellig borrelen
  • Vinkje Geniet van live muziek
  • Vinkje Overnachten is ook mogelijk

Restaurant

Als je voor je etentje een restaurant zoekt dat gerechten uit de Franse keuken serveert, kom je naar Jambon in Uden.

Hotel

Bij hotel-restaurant Jambon bieden wij een heerlijke overnachting aan in het mooie Uden.

Feestzaal

Met het warme en sfeervolle interieur van de feestzaal en de bijzondere gastvrijheid beleef je een onvergetelijke avond

Speciale feestavond-arrangementen bij onze zaalverhuur

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij je de keuze uit speciale feestavond-arrangementen wanneer je een zaal huurt bij ons in Uden. Zo kies je uit:

  • Een standaard-arrangement: onbeperkt koffie, thee, bier, fris, wijn en binnenlands gedistilleerd, 5 x een warm hapje en 15 minuten voor het eind van de avond een zacht belegd broodje. Daarnaast staan er nootjes en zoutjes op tafel;
  • Een deluxe-arrangement: onbeperkt koffie en thee, bier, fris, wijn en binnenlands gedistilleerd, 3 x een warm hapje en 2 x een luxe koud hapje. 15 minuten voor het eind van de avond een mini Jambon-burger. De gehele avond staan er nootjes en zoutjes op tafel.

Beide arrangementen voor onze zalen zijn uit te breiden met een all-in-arrangement. Dit betekent dat ook buitenlandse bieren en mixdranken zijn inbegrepen bij een meerprijs van € 3,- per persoon.

Bespreek je wensen met ons

Uiteraard is het niet verplicht om te kiezen voor een arrangement bij onze zaalverhuur. Misschien heb je liever een drankenarrangement of wil je graag een buffet bij je feestzaal. Bel naar 0413 33 25 34 en bespreek je wensen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze zaalverhuur. Vraag onze medewerkers gerust om meer informatie over onze zaalverhuur nabij Veghel.

GRILL Jambon