Zaalverhuur in regio Veghel

Home | Zaalverhuur Veghel

Met zaalverhuur van Jambon in Uden, in de buurt van Veghel, geef je een feest dat volledig voldoet aan je wensen. Je gasten beleven gegarandeerd een geweldige avond! Van een speciaal feestarrangement tot een unieke Jambon Night; de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij horen graag van je hoe jouw feest eruit moet zien. Dan regelen wij het voor je.

  • Vinkje Kom gezellig borrelen
  • Vinkje Geniet van live muziek
  • Vinkje Overnachten is ook mogelijk

Restaurant

Als je voor je etentje een restaurant zoekt dat gerechten uit de Franse keuken serveert, kom je naar Jambon in Uden.

Hotel

Bij hotel-restaurant Jambon bieden wij een heerlijke overnachting aan in het mooie Uden.

Feestzaal

Met het warme en sfeervolle interieur van de feestzaal en de bijzondere gastvrijheid beleef je een onvergetelijke avond

Zaalverhuur op basis van jouw wensen

Weet jij al helemaal hoe de feestzaal er voor jouw feest uit moet komen te zien? Of heb je wat inspiratie nodig? Op onze website vind je de partybrochure. Deze hebben wij met veel zorg samengesteld, zodat je alvast ideeën krijgt voor jouw feest in onze prachtige feestzaal in Uden. Kies bij onze zaalverhuur een arrangement of buffet dat bij jou past. Heb je bepaalde ideeën die je niet terugvindt in onze brochure? Laat het ons weten en wij kijken graag wat mogelijk is.

Welke feestzaal is geschikt voor je gezelschap?

Als je gebruik wilt maken van onze zaalverhuur, heb je de keuze uit twee verschillende zalen. De sfeervolle feestzaal met een eigen bar is geschikt voor gezelschappen tot 130 personen, dus voor een groot gezelschap. Voor een klein of middelgroot gezelschap van tot de 50 personen is de private diningroom perfect. Het ligt er dus aan hoe veel mensen je uitnodigt op je personeelsfeest of jubileum.

Bespreek de mogelijkheden

Neem contact op met een van onze vriendelijke medewerkers en bespreek jouw wensen. Zij vertellen je graag alles over de mogelijkheden van onze zaalverhuur en vinden een perfecte feestzaal voor jou. Je bereikt ons op 0413 33 25 34 voor meer informatie of voor het boeken van onze zalen.

GRILL Jambon