Familiediner in ons restaurant

Home | Familiediner restaurant

Zoek je voor een familiediner nog een geschikt restaurant in Uden? Kom dan langs bij Jambon! Bij ons geniet je van heerlijke gerechten in een sfeervolle ruimte. Deze combinatie zorgt ervoor dat jij een gezellige avond beleeft met je familie. Wij houden ook graag rekening met eventuele dieetwensen en allergieƫn, zodat iedereen kan genieten.

  • Vinkje Kom gezellig borrelen
  • Vinkje Geniet van live muziek
  • Vinkje Overnachten is ook mogelijk

Restaurant

Als je voor je etentje een restaurant zoekt dat gerechten uit de Franse keuken serveert, kom je naar Jambon in Uden.

Hotel

Bij hotel-restaurant Jambon bieden wij een heerlijke overnachting aan in het mooie Uden.

Feestzaal

Met het warme en sfeervolle interieur van de feestzaal en de bijzondere gastvrijheid beleef je een onvergetelijke avond

Verschillende mogelijkheden voor een familiediner in ons restaurant

Een familiediner in een van de beste restaurants in Uden; bij Jambon ben je op de juiste plek. We hebben voldoende ruimte voor zowel grote als kleine families. Als je een rustige, afgesloten ruimte wilt voor je groepsdiner, helpen wij je ook verder. Informeer dan gerust naar de zalen die je kunt boeken bij onze medewerkers.

Diverse mediterrane gerechten

Bij jouw familiediner heb je waarschijnlijk te maken met een gevarieerde groep mensen met specifieke voorkeuren. Wij houden hier graag rekening mee. Op onze menukaart vind je een brede selectie aan zowel vlees- als visgerechten, evenals vegetarische opties. Onze grillgerechten zijn afkomstig uit de Italiaanse en Franse keuken. Door deze twee keukens te combineren, creƫren we unieke smaken en gerechten en kun je volop genieten tijdens jouw familiediner in ons restaurant.

Geef je wensen door voor jouw familiediner

Ga heerlijk uit eten in ons restaurant voor jouw familiediner. Laat ons weten wat jouw voorkeuren en wensen zijn, zodat we goed voorbereid zijn op jouw gezelschap. Reserveren kan heel eenvoudig via het telefoonnummer 0413 33 25 34. Zorgeloos genieten van heerlijke gerechten, dat doe je bij ons!

GRILL Jambon