Restaurant voor de Franse keuken in Uden

Home | Restaurant Franse keuken Uden
Als je voor je etentje een restaurant zoekt dat gerechten uit de Franse keuken serveert, kom je naar Jambon in Uden. Wij zijn gespecialiseerd in mediterrane en Franse gerechten. In ons sfeervolle restaurant profiteer je gegarandeerd van een heerlijke avond. Kies uit borrelhapjes, maar ook voor-, hoofd- en nagerechten naar jouw smaak.

  • Vinkje Kom gezellig borrelen
  • Vinkje Geniet van live muziek
  • Vinkje Overnachten is ook mogelijk

Restaurant

Als je voor je etentje een restaurant zoekt dat gerechten uit de Franse keuken serveert, kom je naar Jambon in Uden.

Hotel

Bij hotel-restaurant Jambon bieden wij een heerlijke overnachting aan in het mooie Uden.

Feestzaal

Met het warme en sfeervolle interieur van de feestzaal en de bijzondere gastvrijheid beleef je een onvergetelijke avond

Bij ons restaurant geniet je van de Franse keuken

Voor een etentje met gegrilde specialiteiten uit de Franse keuken zit je goed bij ons restaurant. Je kunt bij ons terecht om een avondje lekker uit eten te gaan met je gezin of vrienden en familie. Kies uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten die geïnspireerd zijn door een combinatie van de Franse en Italiaanse keuken. Je vindt bijvoorbeeld een klassieke tournedos op ons menu. Ook kies je uit verschillende visgerechten. Er zijn uiteraard ook diverse vegetarische opties beschikbaar, zoals pasta of een vegetarische burger. Sluit het etentje af met een verrukkelijk dessert uit de Franse keuken, zoals crème brûlée of tarte tatin. Dankzij de vele opties is onze locatie zeer geschikt voor een groepsdiner. Organiseer bijvoorbeeld een gezellig bedrijfsetentje met collega’s. Als je van tevoren allergieën en specifieke dieetwensen doorgeeft, houden wij hier graag rekening mee. Zo geniet iedereen van overheerlijk eten. Ook als je op de avond zelf vragen hebt over de kaart, helpen we je graag.

Boek online je tafel of reserveer telefonisch

Wij zijn gespecialiseerd in het bereiden van diverse Franse grillgerechten. Dat is wel te zien aan ons menu. Wil je bij ons restaurant een etentje organiseren om te genieten van de Franse keuken? Wij ontvangen je graag. Reserveer online snel jouw tafel of boek telefonisch door te bellen naar 0413 33 25 34.

GRILL Jambon