Italiaans eten in Uden

Home | Italiaans eten Uden

Voor lekker Italiaans eten kom je naar Jambon in Uden. Bij ons sfeervolle restaurant serveren we de heerlijkste gerechten van de Italiaanse keuken. Op onze kaart met hoogstaande opties vind je zeker iets naar jouw smaak. Je kiest zowel uit hapjes voor bij de borrel als uiteenlopende voor- hoofd- en nagerechten. Ervaar zelf onze expertise in de Italiaanse keuken en kies voor ons als je uit eten gaat.

  • Vinkje Kom gezellig borrelen
  • Vinkje Geniet van live muziek
  • Vinkje Overnachten is ook mogelijk

Restaurant

Als je voor je etentje een restaurant zoekt dat gerechten uit de Franse keuken serveert, kom je naar Jambon in Uden.

Hotel

Bij hotel-restaurant Jambon bieden wij een heerlijke overnachting aan in het mooie Uden.

Feestzaal

Met het warme en sfeervolle interieur van de feestzaal en de bijzondere gastvrijheid beleef je een onvergetelijke avond

Van Italiaans eten genieten

Als je van de Italiaanse keuken houdt, is ons restaurant iets voor jou. Wij zijn gespecialiseerd in een combinatie van de Franse keuken en Italiaans eten van de grill. Je kiest uit diverse mediterrane vleesgerechten, zoals kogelbiefstuk, mixed grill of spare ribs. Er zijn bij ons grillrestaurant ook genoeg opties met vis, zoals gegrilde zalmfilet. Ook voor vegetarische gasten die uit eten gaan bij ons is er keuze uit verschillende maaltijden uit de Italiaanse keuken, zoals pasta of een rouleau van bladerdeeg. In onze sfeervol ingerichte eetgelegenheid kun je echt heerlijk uit eten om een avond te genieten. Bij ons restaurant komen de meest smaakvolle Italiaanse gerechten uit de keuken, gemaakt van verse ingrediënten. Kom gezellig borrelen met wat Italiaans eten erbij. Organiseer je een familiediner? Als je graag wat langer aan tafel zit, kies je voor een 3-gangenmenu. Het is uiteraard ook mogelijk om twee of één gangen te bestellen. Je waant je dankzij de inspanningen van onze koks even in het Middellandse Zeegebied.

Reserveer jouw tafel

Als je uit eten gaat, kom je naar ons restaurant om te genieten van de Italiaanse keuken. Dankzij ons uitgebreide menu vindt ieder iets naar zijn smaak. Wil je onze mediterrane specialiteiten proeven? Boek dan jouw tafel online of bel naar 0413 33 25 34 en kom Italiaans eten.

GRILL Jambon